Tisdag!

Ja vad har man gjort idag då? :O
Jo, jag vaknade ca halv tio av ett sms från Jonte. Tack och lov förstörde det inte min dag ;D
Iaf så bestämde jag mig för såkallad "payback time!" och for och väckte småpojkarna eller det var bara Tobbe som sov men ändå. Där var jag till klockan 11 ungefär.
Efter det så for jag till Marita och var med henne och Erica, vi såg på skönheten och odjuret. GRYMT BRA FILM!!!!!!!!!!
Ja efter det for jag hem och slappade och sen så for jag ner på ica och mötte mina alldeles egna supernördar! MIna små älsklingar med andra ord med tredje ord Erica m. co.
Haha, ja sen så har jag väl it gjort så mkt mer än att skrattat spelat in film osv.
Jajja jag måste sova nu, men vi ses när vi hörs
Haha ska dra en "lejdare" XoXo Emmy

Fredag!

Ja, det var då fredag.
Vart ska man börja? Jo jag steg upp kring halv 8 och gick till duschen, efter det så gjorde jag mig klar och for till stan för att jobba.
Efter det kom jag hem och åt tackos eller hur det nu stavas xD
Iaf, så efter det så for jag, erica, jonte och tobbe på UG. Det var grymt soft.
Det slutade med att jag och jonte somnade i varandras famnar, det var dock inte med meningen xD
och nu sitter jag här och är trött som köttbullar :D så jag hade typ tänkt gå och sova eller nå... Men vi hörs när vi ses
nu ska jag dra en lejdare xD XoXo Emmy (gossipgirl)

Tråk

Ja i veckan har det vart riktigt storplugga jag har nämligen gjort 2 saker på franskan i hemläxa.
och JAG gjorde dom helt utan problem, fattar ni hur stolt jag var på mig själv?!
Ja man är väl kung ;)
haha idag ska jag hem till moster cissi, ska sköta småbarnen, det blir superkul :D Jag får alltså vara med dom supersöta småbarnen hela kvällen :D hejdå


Fredag, Lördag, Söndag

Ja, vad gjorde jag i helgen? :S
Fredag: Nu var det filmkväll med familjen, så jag skippade UG. Vi såg en jätte bra film (har sett den förr)
 men so what! Iallafall så vart he fram med chips, godis, vindruvor, dricka och kukisar (ostkrokar i Mallorca)
Så startade filmen, och snacka om att vi skrattade :D
Sedan så bytte jag om till mjukiskläder och satte mig vid datorn för att fixa över lite musik till mp3:n
Men seg som datorn är så kruppade den ihop så jag röt till, och arg som jag var så gick jag in på rummet slängde igen dörren la mig på sängen och spred ut min ilska via sms :P
Sedan så vaknade jag helt plötsligt och upptäckte att jag somnat av ilska.. Hahah såhär i efterhand skrattar jag åt det. Men så gick det till iallafall.
Lördag: Ja, jag steg väl upp kring halv 10 snåret, så gick jag ner i köket satte mig vid datorn och såg film. jag såg på "Defently, maybe" Gode bra ändå :D Sedan gick tiden fort och det började bli dags för en dusch, så jag gick och tog mig en 45 minuters dusch.
Därefter gjorde jag mig klär och for till Tomas. Väl där så satte vi oss vid datorn och efter det så såg vi på en bra film, den hette "Morgan, Pålsson" Grymt bra!
Efter det så satte jag mig och skrev lejda saker från Tomas msn till killar i hans hockeylag, t.ex, "ååh vad snygg röv du hade i duschen idag efter matchen! ;)"
hahahaha det var grymt kul. Ja efter det så pratade vi typ bara och höll på ;) sedan for jag hem och det blev söndag.
Söndag: Eftersom, jag är en av 4 barnkursledare så krävs det liteansvar åxå, så jag steg upp tidigt som bara den och frog iväg till en kyrka där dom skulle sjunga, där var jag till kring 12 snåret, och efter det så kom jag hem trött och sliten.
Då fick jag tråkigt och satte mig och såg på en film (jag är en filmälskare!) Hahah xD Ja det var typ det jag gjorde. Sedan på kvällen så for jag på ungdoms café där var vi tills nu.
Så nu sitter jag här och tänker tillbaka på ikv då jag ÄGDE ut Johanna i dansmatta, ändå RESPEKT jajja jag måste sova nu mamma får snart damp om jag it går och lägger mig, har så gott som it sovit ett piss på hela helgen. :D Men sovgott pusskram xD

Torsdag..

Ja, idag har det vart en helt vanlig skoldag, inget särskilt har hänt.
Eller juste, jag har haft ett såkallat omprov i fransla xD Men jag orkar inte bry mig om franskan längre. Det e ju så dötrist + att jag måste ju ändå välja bort ett ämne så då blir det franska.
Haha jag är inte precis en pluggmänniska om man säger så.. Well, Well si jo läjter aligäjter

Skola =/

Nja, skolan ligger nog inte först på min intresselista.
Snarare ligger den nog inte där alls. Vi har så grymt mkt nu så man vill ju bara dö, jag som trodde all läxa var så gott som slut efter dom dära 3 proven på en och samma vecka. Nej, nej så fel man kan tro minsann, i veckan så har vi en massa läxor skulle ta år och dar att räkna upp allt.
Men iaf så nästa vecka har vi inga läxor men däremot uppsatser och 2 prov (suck)
LIVET ÄR LIVSFARLIGT INGEN HAR NÅGONSIN ÖVERLEVT.
Så nu blir det väl pluggar vecka, jag som hade tänkt ta det lungt. Men det blir it, jajja jag ska it klara det finns ju faktiskt dom som inte ens får gå i skolan, så det e bara köra på åh va glad över det man har.
På tal om detta så såg jag på matakuten igår på tv 4. Det handlar om Bert Carlsson som far runt i såkallade "Svenska" skolor men han är ändå bara nere i stockholm, men stockholm är ju tydligen Sverige.
Ja iaf så tog han prover från en skolmatsal på köttbullar, sås och pulvermos samt kattmat från en kattmatsburk och for med det till ett labb och det visade sig att den svenska skolmaten är 50% sämre än kattmat!!!!!!
Men nu ska jag på lektion, ta er en funderare över det där. Vi hörs.

Krik-dag

Idag, så har jag och Emma vart på krik i älvsbyn. Det var rätt så mysigt, vi hade som aktvitet vandring vid storforsen. Första snön kom oj vad det var kul jag gjorde snöbollar och kastade på folk xD Ja alltså vi gjorde som inget mer än att vandra från toppen till botten, så ja, jag vet inte riktigt vad jag ska skriva. Vi hade det trevligt iaf :D pusskram

Sjukhus.

Min syster mår inte så bra hon är inlagd på sjukhus jångt hemifrån. Men tomorrow jag think hon will come home..
Det e klart man tror alltid det värsta. Men hon har börjat må bättre nu tur det, ja ni kanske undrar vad som har hänt så jag får väl ta och skriva det då.
Det började med att hon hade feber när jag kom hem från skolan, sedan dan efter mådde hon verkligen inte bra hade 40 graders feberoch spydde pga det då TRO INGET ANNAT. :P Ja så dan efter for dom in med henne till doktorn och dom sa att hon behövde läggas in på sjukhus. Så nu ligger hon där i sjukhuskläder i en sjukhus säng,jag brukar ringa och påminna henne om att jag tycker om henne även om jag kanske inte visar det så ofta. Krya på dig syrran försök att inte retasoch irritera och kaxa med mig när du kommer hem. Kram


RSS 2.0