Psg discot!

Kvällen började med då att jag och mma drog oss iväg till Angelica för att göra oss klara däe stod vi sedan och tog lite kort och sprejade oss med glitter xD
När vi kom fram till discot blev vi sura för att det var en massa småungar på typ 8 och 9 år som  bara yeah vi ska på disco hehe..
När vi slutligen gick in i lokalen så var det ingen som dansade så då gick vi som in till mitten och starade upp huvvat allihop.
Felice och Jon i dansklass dansade nå huvva "pussy'cat'dolls" dans och så bildades det ringar runt om dom där folk stod och klappade och hejade på dom sen så sa felice och jon till oss att komma och dansa så där stod hela "gänget" och dansadei ringar och så blev det typ hela tiden. 
Vi dansade röven av oss resten av kvällen (vet inte hur MÅNGA som tog mig på röven), när klockan började närma sig tolv tog discot sig mot sitt slut och emmas storasyster hanna kom och hämtade oss sen körde vi med öppna rutor ocg dunka dunka hem till Angelica och hämtade våra saker sen for vi hem.
Då skulle vi och bada i havet men det var skitkallt då jag ville inte och då har EMMA påstått i hennes blogg att jag är en badkruka och det brukar oftast vara hon som är det ;)
Sen så såg vi på filmen casanova men somnade i typ mitten någonstans :P jajja oförglömlig kväll typ nastan...
Pusskorv.

Angelica

Ja ikv så är jag och Emma hos Angelica vi dricker powerking och ser på film sen ska vi sova här om vi lyckas sova vill säga xD
Vi har sett typ 3 filmer eller nå men det blev helt cp med filmerna tror att det berordde på dvd:n.
Imorrn ska vi på psg discot frymt kul =)
Läääängtar iaf så ska vi cykla tillbaka hit imorrn kl 4 och göra oss klara.
Sen ska vi åka med ngn RACERBIL till discot coolt jag vet xD Jajja nu ska jag vara social OSV men vi ses när vi hörs bye bye ;) 

Erica

Ja jag skrev aldrig nå igår för att jag har vart hos Erica hela dan.
Så det blir 2 inlägg idag JIPPIE..
Jajja, igår så var jag då med Erica HELA dan (som vanligt) haha barnbidraget skickas till Erica numera xD Iaf så har vi lurat Jonte och Tobbe att vi har piercat oss i läppen och dom gick på det haha dom blev ägda =D Sen så har vi gjort en tårta och vi gjorde ALLT sj typ t.o.m tårtbotten haha vi ääägde. Sönna, ja jag vet inte om vi gjorde någe mer men iaf så henna får räcka jag ork it skriva någe mer vi ses hejjssvejjs :D:D:D:D:D:D:D

Luleå!!!

jaaa, idag var vi då i Luleå jag Erica, Sofie och Marita. =)
Superkul! Jag shoppade inget eftersom jag måste spara pengar till Bulgarien (SUCK!!!!!!). Men det kan ju alltid vara kul att gå på stan ändå och titta, jag hjälpte iaf dom andra att hitta kläder accesoarer OSV.
Sedan käkade vi på typ Tasty Burger såg en skitsnygg kille fjollade oss och sen så då fortsatte vi gå på stan sedan for vi hem.
Då vi kom hem ösregnade det så jag stannade hos Erica ett tag.
Vi satt och läste i Frida tidningar pratade, skrattade och satt vid datorn. Sedan kom jag på helt plötsligt att jag var hungring klockan var typ 20 i 7 och jag hade inte ätit någon middag så då rusade jag hem åt kräm och mackor för pizzan var slut. Och nu sitter jag här och skriver i min blogg men kommer sluta skriva troligen efter att jag avslutat meningen puss kram hejdå. haha sa ju att jag skulle sluta ;) 

Midsommar =)

Tja, tag sedan.
Ja midsommar har jag varit hos hos Sara, med en massa andra husvagnar stod vi på deras gård.
Jag har varit med Sara, Magnus och "Fiskekroken" ;) haha. Vi kallade honom för det för att ingen visst hade han hette från början och då så hade han hål i läppen, det såg ut som en fiskekrok så då kallade vi honom för det.
Vi har då iaf ätit en massa godis lekt tjuv och polis, sett på film pratat i fonen Osv.
Jag har haft grymt kul och kommer nog troligen fara dit nästa år med det har som blitt en tradition =)
jajja vi ses när vi hörs hej..

Slappardag..

Jag jobbade så hårt igår så jag tyckte att jag förtjänade en slappardag. =)
Iadg så har jag bara suttit vid datorn sett på tv sovit, och pratat med Tomas i en evighet. =P
Sen så har jag typ it gjort nå annat idag.
Jag kommer nog inte skriva nå mer på några dagar eftersom vi far med husvagnen imorrn, vet ej hur länge vi stannar. Men där finns det iaf inget internet men vi ses när vi hörs hej svejjs :D

Tomas =D

Städardag!!! (Suck)

Tja, städardag idag usch det suuuger.
Rummet ska städas, damsugas, skuras OSV. Hahaha men jag tror jag skiter i att damm torka för det finns inget tråkigare än det. Hajna Anders från Gtb ringde till mig idag och jag hörde typ inte ett piss utav vad han sa.
Men jag lyckades uppfatta några meningar av vad han sa. Tillslut så orkade jag inte prata nå mer så då sa jag hejdå och la på.
Sedan gick jag ner och värmde köttfärs och åt tacos.
Tvätta kattungen var ingen höjdare tyckte så synd om honom. Han hade ramlat er i skolen full med välling.
Jag kan säga att den stackaren tyckte inteom mig srskilt mkt efter det. Ja ja nu måste jag städa måste ha städat färdigt mitt rum inom en timma för då kommer pappa hem.
Och om det inte är färdigt innan mamma kommer hem ja, då blir det inte kul! För då har jag haft hela dan på mig att städa mitt rum. När det tar typ mindre än en timme för hon att städa hela nedervåningen. Haha skriver mer imorrn bajs puss kram hejdå =)

Göteborg!

Jag sitter här åh skriver med nån Anders Larsson från Gtb det e gode kul för han fattar typ nada av vad jag skriver för att jag skriver på Bornska.  Asså jag menar hur svårt kan det va? :S
OCH SEN SÅ KOMMER HAN OCH SÄGER ATT MIN DIALEKT ÄR KONSTIG!?
Men va huvva han då?
Sen så har jag sett på frusna män söker kärlek och då var det nån av tjejernas tant mamma som sa att norrlänningar är dryga och då har dom gått för långt!!!!
Så då blev jag skitsur och sa norrlänningar dryga? haha skulle inte tro det du har visst aldrig lyssnat på dig sj lilla vän!
Jajja så är det men jag är iaf  EN STOLT NORRLÄNNING.

 <--- Anders Larsson :s


WoOw!

Jaha, första inlägget alltså.
Vet inte riktigt vad jag ska skriva men i helgen har jag varit med Emma grymt kuuul =) (som alltid)
Vi har varit med kattungarna, käkat popcorn, sett på film OSV.
Igår var jag hos Erica vi såg två filmer, och jag lärde mig stå på huvvet :S och nästan hjulat. Grymt svårt eller inte stå på huvvet med hjula var svårt men, men om man vill lära sig så måste man kämpa. =)
Jajja vi ses imorrn (älskar dig Emma har alltid kul med dig <'33)snyggast.se Haha sötbarn!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0