Datorkunskap, helg

FREEDAG!
Nu är det datorkunskap och ikväll blir det crilleboy. (y)
Vi får väl se vad vi gör, hejs

gonatt

http://open.spotify.com/track/3Cw2s3NgfbSYla6rLJ13nD
Riktig musik!

hej hopp. Idag har varit riktigt bra faktiskt. Nu orkar jag it skriva mer sovgott


?

Du har en bra tid, en dålig tid, en bra tid, en dålig tid...
Jag fanns där VARJE gång, jag stöttade dig VARJE gång, jag berättade för dig VARJE gång att det är inte ditt fel, jag berättade för dig VARJE gång att du var den starka... Vad har hänt med dig? Du är verkligen svag ska det vara så svårt att vara en man och bevisa vad du går för. Du säger VARENDA FUCKING GÅNG att det inte ska få hända igen. Men gång på gång sviker du dig själv och oss andra. Visst såra dig själv men såra inte oss andra. Vad är viktigast vi som du varit kompis med sen 3an eller den andra lilla varelsen? Det kanske är dags att börja fundera nu, för snart kanske du inte har oss kvar.

Hur kan du vara så himla fucking trög Jonatan Sandberg? 


Ett inlägg

Woow, applåder tack. Emmy Persson har skapat ett inlägg.
Imorgon har vi engelska prov, jag har gått igenom glosorna men inte pluggat på texten men jag tror att det kommer att gå bra i alla fall. I bästa fall.
I helgen blir det fullt upp, jag ska nämligen hinna med en hel del! Jag ska baka, plugga, se 5 filmer, spela in film och redigera film, umgås med erökka och co, umgås med jonte och tobbe och sova. YEY. Ett roligt men jobbigt schema. Nu MÅSTE jag sova tyvärr,  men önska mig lycka till på provet imorgon tack.

RSS 2.0