:O

Ja jag har varit lite seg på att uppdatera
har fullt upp numera. Franska prov på onsdag No prov på tisdag Matteprov på torsdag och Kina prov på fredag. Ja det känns lite tajt men, snart är det över och då kan man tjoa och lattsja till dess är det bara att jobba på och göra sitt bäst. Men nu i helgen ska jag bara ta det lungt, superkväll hos erica är inte särskilt tungt. Återträff med konfan är det ju också hoppas att alla kommer och tar med sig mycke fika annars blir jag sur för jag är typ beroende av socker, haha nä skoja bara. Men nu måste jag baka och ta lite ansvar för om jag inget tar med får jag inget tillbaka, "Den som sår snålt får en snål skörd" haha typ nå från bibeln men det stog no it riktikgt så denna. Jajja hejdå :P


Nalta bilder från Bulgaria till min moster ;)


Feber!

Ja jag har vart lite dålig på att uppdatera på sistone, men iaf så har vi kommit hem från bulgaren (snacka om skönt och trist på samma gång.)
Vi har haft det så otroligt kul och bra åh allt. Men så nu första helgen efter vi kommit hem så drabbas jag av en förkylning det är så synd om mig jag vet.
Men bara man håller sig inne så blir jag nog frisk på nolltid, förhoppningsvis alltså. Ja igår efter att febern börjat avta pga ipren så satt jag och resten av familjen förutom susanna och såg på någon rolig teater som gick på tv :P Ganska bra faktiskt. Imorrn så har vi frankrike möte efter skolan kring halv sju eller nå :P då ska vi snacka om frankrike resan. Oooh hjälp vad jag längtar! Fatta kul typ SHOPPA i frankrike shoppa typ det jag lever för och godis såklart.
Hoppas bara att febern gått över till imorrn pusskram hejdå ;)

RSS 2.0