Datasalen

Sitter på datorn och drygar :P

Datasalen

Sitter i datasalen och gör typ inget.
Nu så ska jag ha engelska och allderles snart så ska jag dra iväg till musikskolan och sjunga solo, vi får väl se hur det går så wish me luck.

Blåbärsscones

Nu har jag bakat blåbärsscones till knytkalaset idag, mums!!

Like a vampire

Sitter inomhus och har gjort det hela dagen, momme är borta i skeå så honom kan jag inte vara med. Väntar på att crilleboy ska ringa och säga att jag ska komma. Btw jag och momme har varit tsm i ett halvår idag, TJOHOOO!

Emmas place

Sitter hemma hos emma medans jag väntar på att hon ska sluta skolan, tog mig friheten till att koka nudlar eftersom jag är så pass hungrig :)

Här ska det stå en rubrik

Nu ska jag har datakunskap, slappa och sluta. Åka hem med pappa och intervjua. Värt vad mycket rim det blev.
puss och kram gummibanan!

En hoppbild från kristihimmelfärds


Skola skola skola

Nu har vi slutat för dagen, vi hade utegympa idag. Inte kul.
När jag kommer hem om 100 år så ska jag ta det lugnt med en film, pusshej

Bebis!

Hallå allihopa nu får Malin barn!!

Arvidsjaur

Snart bär det av till arvidsjaur, ohyes :)

AAAARGH

Nu känn ja ne ränn mä!

Barnvakt

Sitter branvakt åt min käre moster. Har köpt lite grejer på stan idah, lägger upp dom senare :)

Thailand

Någon som skulle kunna tipsa mig om vart man kan läsa om skolsystemet i thailand, nå´n som har en bok kanske, behöver all hjälp jag kan få!

skola

Nu bär det av till skolan, jag ork it

Slush

Gjorde mig en egen slush som bestod av citron och krossad is mixade tillsammans :)

Yes

Jag slutar snart ;)

Skola skola skola

Jag vill inte vara i skolan, jag vill hem och sova. Blir sur när jag vet att momme ligger hemma hos mig och sover @238uy5b4lehfq0o. Dagen kommer bestå av skola, läxa och momme. Mina kära vänner idag serveras leverbiff utan att jag inte visste om det, så nu blir det grönsaker, vatten och mackor för min del. Ajja vi hörs senare, nu MÅSTE jag verkligen koncentrera mig på min uppgift! PUSS

Svar på tal

Katta om Iron man 2:
Om du skulle få inreda en lägenhet vilken stil skulle du go for liksom? Lantligt? Chabbychick? Svart&Vitt? More is More? Less is More?? Rengbågens alla färger?




Svar: I min blivande lägenhet/hus har jag tänkt mig: Köket - Gammal stil, mycket ljust!  Sovrummet: Väldigt mörkt, mörkbrunt, mörklila och ek. Mysigt med en ljusslinga under sängramen som lyser upp. Vardagsrummet: Modernt, svart och vitt med lite små detaljer i färg och fräscha gardiner. Toaletten: Lite spaaktigt och mysigt med lite ljus här och var. Hoppad detta svar duger Katarina.


Idag ska jag bara ta det lugnt tror jag ska hänga med kompisar, vi får se vart allt leder :)    

Iron man 2

Ikväll blir det Iron man 2 på bio, det blir skoj!

Igår firade jag valborgs med jivverbrudarna och 2 boys. Vi såg en skräckfilm kring 11 som var gammal med ändå ganska spännande. Efter det så visstw vi inte vad vi skulle hitta på så det slutade med att vi skottade fram ellens grillplats och satte oss där för att grilla. Grillningen bestod av pitabröd med all möjlig fyllning gjord på en muurikka.
Väldigt lyckad kväll, tack för det!

RSS 2.0