Frihet? Vad är det för skitsnack...

Varför ska inte kvinnor få vara kvinnor?

Varför blir kvinnorna utsatta. Kläder, alkohol, flirta, dansa?
De säger hela tiden att vi vill det. är det verkligen så? Vill vi kvinnor bli våldtagna och undertryckta?


Ikväll har jag sett säg att du älskar mig och jag reagerade så starkt på rättegången i filmen, frågorna dom ställde.
Vad hade du för kläder?
Hade du druckit alkohol före?
Har du strippat på skolgården?

Den här tycker man är kvinnans fel till att man blir våldtagen. Vad ger svaren på frågorna någon annan rättigheten till att våldta en? Om kvinnorna vill ha korta kjolar eller linnen och det står för killarna, då ä det väl ändå deras problem. Att dom sen hotar en och säger "om du säger något till polisen skär jag ut ögat på dig" Det här är ju samma sak som om männen skulle gå omkring i shorts och en t-shirt. Men ingen våldtar eller gör dom illa för det. Hade du druckit alkohol före? Ja om man nu känner för att ta sig ett glas på kvällen och sen gå ut och bli våldtagen, då tycker andra att man får skylla sig själv. Har du strippat på skolgården? Ja om man nu har gjort det så har INGEN någon anledning att kalla någon annan en hora, det är bara bevis på brist av allmän fakta. En hora är någon som tar betalt för att ha sex med andra, hur kan man relatera det till att strippa på skolgården? Hur ska vi göra för att förhindra det här? Ska kvinnorna gå omkring med fula jeans och polotröjor?
Ska alla kvinnor bli nykterister? Okej man får väl slippa ifrån att strippa på skolgården. Men ni fattar va?
Är det meningen att så fort det står för mannen så har dom rätt att våldta närmsta kvinna, NI HAR VÄL ÄNDÅ HÄNDER! Ska kvinnorna behöva sitta inne istället för att gå ut på stan och ha roligt för att vi är rädda? Det här är sjukt orättvist hur det kan vara så här. Visst vi älskar männen, varför ska vi då se dom som ett hot?

Lämna ett fotspår
Postat av: Laila

Nawh :)

2009-08-31 @ 00:11:54
URL: http://Lailaaziz.se
Postat av: emma

hoppas du har en bra måndag (:

2009-08-31 @ 15:52:56
URL: http://metrobloggen.se/frokenbitterfitta
Postat av: Elwira

Asså jag håller med dig! Jag blir så arg på killar som tror at dom har rättigheter att ta överallt på ngn överallt när som hellst! Vadå det är inte så kul... Och killar får gå i vilka kläder dom vill... då borde vi tjejer åxå få göra det! Vi tjejer har mycket mera hyfft, vi går inte omkring och tar killarna på kuken, det gör man bara inte. Vad får killarna att tro att dom får ta på oss då? Aja älskar dig <3

2009-09-02 @ 19:17:07
URL: http://elviis.bloggsida.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0