Konfan slutat och skolan börjar PERFECT! (not)

Konfan har vart så otroligt kul man kan då verkligen säga att det finns minnen för livet därifrån och självklart måste jag dela med mig av dom ;)
Bus: Jag AnnaK Moa smög ut på natten och la ÖPPNADE  Tamponger i killarnas badbyxor ja ni kan ju gissa vad som hände när dom badade dan efter ;) POFF sa det hahaha.

Jag AnnaK AnnaBe Linn Julia, ja alla tjejer var med på det men det var vi som utförde det ja vi skruvade ut lamporna i killarnas badrum och satte plast över toalettstolen ;) För vi tjejer vet hur killar tänker så här gör dom Killar: Åh jag måste pissa, Åh va! funkar it lamporna på någon av toaletterna äh what ever jag pissar ändå STÅENDES Hahah där gjorde dom ett misstag ;)

Och Jag, AnnaK, Julia, Kajsa hällde tepulvret från te påsarna i deras dusch follifjox och dom Luktade gott kan man säga efter den UPPFRISKADE Duschen hahahahaha.

Ja det var en helt underbar morgon när jag sov som djupast kom ett monster in i vårt rum (Han är inget monster men för mig just då var han det) SAMUEL LÅNGSTRÖM blåste med en sån henna tuta som låter skiiiiiithögt det ser ut som en sprayburk med en trut .
Alla Tjejer fick DAMP och sprang in i killarnas hus skrek RAZZIA tog deras kläder och snörrde up dom på kapelltaket hahaha och ut kom springandes rasande pojkar iklädd i kalsonger för vi hade tagit deras BYXOR hahahahahahahahahahahahaa dom blev så himla ääägda jag dööööör.

Jag och AnnaK hedde tandkräm på killarnas handdtag KLADDIKLADD lät det när dom tog på handtagen.

Jaaa juuuste Jag Och AnnaK hedde Makaroner under toalettsitsen så när folk satte sig på dom så lätt det som och toan sprack gissa om dom blev skraja hahhaa.

Och sen så har Jag AnnaK Moa och Johanna hett gräs i killarnas säng och dom betalade tillbaka med samma pengar tur för mig att jag inte fick tillbaka för dom visste inte att det var jag men om dom läser detta senare så vet dom men då e det TO LATE! MoHaHaHa.

Ja det var nog allt får väl lägga till om jag kommer på ngt mer.

S                           K                            O                              L                               A                                 N

Usch, tänka sig vad tiden har gått snabbt strax börjar vi om skolan igen gryyyymt tråkigt säger jag er som läser.
Jag vill ha SOMMAR ju.
Men jag längtar ändå till vintern för jag håller på att längta ihjäl mig för att åka snowboard :D:D:D:D:D
Jag har INGEN aning om vad jag ska gå för program eller nå eller vad jag ska jobba som snälla skriv vad ni tycker jag ska gå för linje och vad jag ska jobba med :D bye bye ;)

 Jag och AnnaK kommer sakna henne massor längtar till påsk och nästa sommar då jag får träffa henne igen <3333333

Lämna ett fotspår
Postat av: Moster

Konfan är oförglömlig! Punkt slut!

2008-08-13 @ 10:23:24
URL: http://ynna.bloggagratis.se
Postat av: Amanda

älskar dig gumman <3 du äre bäst! :] 100 ggr om

2008-08-14 @ 21:14:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0